OVER LIFESTYLE HOME COLLECTION

 

Lifestyle Home Collection is een groothandel in woonaccessoires en meubelen. Met hun achtergrond in Retail, showrooms in Hoorn, Brussel en Lyon, vele shop in shops en meer dan 1000 Retail verkooppunten in Europa, zijn zij een gevestigde naam in de wereld van wonen en interieur.
 
De missie van Lifestyle Home Collection is om je te kunnen laten genieten van de dagelijkse dingen. Dit doen zij met een collectie die de persoonlijke sfeer in huis versterkt en die je een comfortabel en welkom gevoel geeft. Met een unieke presentatie creëren ze een verrassende en inspirerende beleving.
 
De collectie bestaat uit basis en seizoenartikelen, welke samen een commerciële en gebalanceerde collectie vormen. De basis collectie is hierin de fundering. De seizoen collectie bevat artikelen die gebaseerd zijn op de laatste woontrends en zijn vernieuwend en inspirerend. De absolute top items uit de seizoen collectie worden opgenomen in de basiscollectie. Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit welke zowel accessoires als meubelen bevat. Telkens gericht op een eigen uniek thema zodat er een assortiment ontstaat wat voor iedereen inspirerende producten biedt.
 
De woonaccessoires zijn onderverdeeld in woontextiel, waxinelichthouders, kaarsen, kandelaren, lantaarns & windlichten, kunstbloemen, vazen & bloempotten, servies, eetgerei en glaswerk, trays & schalen, verlichting, wanddecoratie, spiegels, manden en opbergers en diversen.
Daarnaast heeft Lifestyle Home Collection ook een groot aanbod aan meubilair. Deze zijn onderverdeeld in banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, bijzettafels, klein meubilair en outdoor artikelen.
 
Alle producten zijn met liefde en aandacht gemaakt en een groot deel van de collectie is dan ook met de hand vervaardigd. Van handgeweven textiel tot design verlichting. Een basis van stijlvolle meubelen gecombineerd met unieke woonaccessoires zorgt voor een schitterend interieur.
 
Sinds een aantal seizoen is er ook een collectie aan het assortiment toegevoegd wat zich richt op projectinrichting. Het creatieve team van Lifestyle Home Collection heeft in samenwerking met klanten een lijn ontwikkeld met unieke producten voor de hospitality branche. Met deze lijn van producten kun je je gasten een unieke ervaring bieden.
 
Lifestyle Home Collection is sinds 2012 een onderdeel van de BMG group, met zusterondernemingen als Bo-rentBo-mij voor bouw en industrieDevarana sauna beauty resortRidderrode sauna-thermenvan der Peijl groepOuke baas autoverhuurJules hotel-restaurantOdijk handelmaatschappijDen Ilp sauna & beautyTuincentrum Overvecht en BMG vastgoed B.V.

Mocht u meer informatie willen hebben over Lifestyle Home Collection, dan verwijzen wij u graag naar onze 'Business' pagina (klik hier). Hier vind u meer gegevens over Lifestyle Home Collection en de mogelijke samenwerkingsverbanden die Lifestyle Home Collection heeft.