DISCLAIMER

De website www.lifestyle94.com en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van LifeStyle B.V. Het is niet toegestaan ​​om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van LifeStyle B.V.

De inhoud van deze website en andere uitingen van LifeStyle B.V. op internet is met de grootste zorg samengesteld is samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door LifeStyle B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. LifeStyle B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

De Wensenlijst is een hulpmiddel om een lijst met favoriete producten snel en eenvoudig te kunnen samenstellen. Producten in de Wensenlijst worden niet gereserveerd of besteld en kunnen te allen tijde uitverkocht raken. Aan deze Wensenlijst kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode zoals aangegeven op www.lifestyle94.com. Niet alle producten zijn in (alle) filialen te verkijgen. Vragen over de inhoud van de Wensenlijst kunnen helaas niet door ons beantwoord worden. Voor specifieke vragen over producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.