WHOLESALE INFORMATIE


Lifestyle Home Collection maakt op dit moment een gestage groei door en spreekt daarmee een steeds grotere klantengroep aan. Hierop is een professionele aanpak, gebaseerd van expansie mogelijkheden waarbij verschillende vormen van samenwerking zijn ontwikkeld. Lifestyle is haar groothandel gestart om ook de detailhandel te kunnen voorzien van het Lifestyle (deel)assortiment. 

Samenwerkingsvormen:
1. Lifestyle Experience Shop (75 - > M ²): dit zijn Lifestyle Shops in een bestaande retail omgeving waarbij gebruik wordt gemaakt van alles wat Lifestyle (inclusief furniture aanbod) in een shop in shop concept te bieden heeft, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Lifestyle winkelinrichting. Lifestyle biedt ruime mogelijkheden van ondersteuning aan op het gebied van collectioneren, marketing en winkelpresentatie. 

2. Lifestyle Shop in Shop (50-75 M ²): dit zijn Lifestyle Shops in een bestaande Retail omgeving waarbij gebruikt wordt gemaakt van de Lifestyle inrichting. Lifestyle biedt diverse mogelijkheden van ondersteuning aan op het gebied van het collectioneren, marketing en winkelpresentatie. 

3. Lifestyle Corner (25-50 M ²): bedoeld voor retailers die een beperkt deel van de Lifestyle collectie opnemen, waarbij wel gebruik gemaakt wordt van onderdelen van de Lifestyle winkelinrichting. Op het gebied van het collectioneren, marketing en winkelpresentatie biedt Lifestyle beperkte ondersteuning aan. 

4. Lifestyle Dealer: dit zijn retailers die artikelen van de Lifestyle Home Collection verkopen. Deze worden volledig geïntergreerd in het eigen winkelbeeld van de detaillist. Op het gebied van marketing en winkelpresentatie biedt Lifestyle minimale ondersteuning aan. 


We zijn momenteel nog steeds op zoek naar nieuwe verkooppunten voor onze groothandel. Bezichtiging van onze showrooms is uitsluitend mogelijk op afspraak. 

Hoofdkantoor
Verkoopafdeling
Diodeweg 9 
1627 LL HOORN
NEDERLAND
T +31 (0)229 - 294 900
sales@lifestyle94.com

Spreekt ons concept u aan en past Lifestyle Home Collection perfect binnen uw winkelbeeld, meldt u zich dan direct aan via het  contactformulier 'Samenwerking' (klik hier).  Op basis van deze gegevens kunnen wij op de juiste en snelle wijze bepalen of het ovor zowel u als detaillist als voor Lifestyle een commerciële keuze is een samenwerking aan de gaan. Wij nemen na ontvangt van uw volledige contactgegevens dan zo snel mogelijk contact met u op om een eventuele afspraak in te plannen.