Het noordwesten van Canada inspireert ons voor het 'Pure' winter thema. Het Kluane National Park kent een prachtig landschap. Speelse lijnen in de velden vloeien voort in heuvels en ruige bergtoppen. We halen buiten naar binnen met deze natuurlijke woontrend. Verschillende tinten groen in het landschap leveren accentkleuren voor het 'Pure' thema. Tegenpolen zoals warm bruin en massief grijs zorgen voor een verrassend effect. In combinatie met fellere en heldere bruintinten, grijs, zwart en wit wordt een natuurlijke basis gevormd. De grijsblauwe en diep donkerblauwe kleuren van het Kathleen Lake verbinden de verschillende kleurtinten. Ons huidige mooie servies, glaswerk en bestek vullen we aan met stijlvol tafellinnen in vijf kleuren. In de nieuwe banken collectie is goed zichtbaar hoe mooi de groene kleuren bij elkaar passen, elkaar versterken en het product uniek maken. Omarm het warme gevoel met zachte winterse kussens en plaids.

Het is herfst en de warme aardetinten waaruit het landschap van Tombstone Territorial Park, Yukon, bestaat verwerken wij in de 'Autumn Harvest' collectie. Bruin is het nieuwe zwart. Warm cognac kent een stoer karakter of creƫer een romantische sfeer met lichte naturellen. Slank vormgegeven meubels, zoals banken, stoelen en kasten met open frame zorgen voor elegantie en ruimte. Robuuste materialen rechtstreeks uit de natuur, zoals eiken en marmer komen terug in de klein meubelen. Voor een warme look & feel voegen we een rijke fluwelen stof toe. Bruin, koper, goud, roodpaars en nude als basis vormen een prachtige combinatie en leiden tot een sfeervol interieur. In combinatie met winters wit textiel lopen de kleuren vloeiend in elkaar over.

Vanuit Dawson maken we een 'Aurora Hunt'. Het Noorderlicht, een bijzonder natuurverschijnsel brengt ons tot mooie diepe rijke kleuren blauw, paars en groen. In combinatie met oudroze, nude tinten en een sprankeling van goudkleurige accessoires brengt dit een gevoel van warmte, elegantie en luxe in het interieur. Het natuurverschijnsel doet ons denken aan lantaarns van zacht emaillen in verschillende kleuren met ronde vormen die het interieur zacht en vriendelijk maken. Sierlijke krukjes en eetkamerstoelen met een velvettouch passen bij onze huidige basis collectie en geven het interieur een glamour uitstraling. Onze trolleys zijn eyecatchers in de ruimte.