De invloeden vanuit de Zuid-Afrikaanse cultuur komen terug in onze nieuwe collectie. Kenmerkende aspecten zijn de wilde grafische patronen en etnische prints. Het aanbod aan natuurlijke materialen is enorm. We maken veel gebruik van leder, rotan en robuust hout, en met zachtere materialen zoals linnen, juten, katoen en warm wol creëren we rust in het Pure thema. Zwart als toevoeging blijft zorgen voor een tijdloos en chique basis. Met accessoires in aardetinten als bruin, beige, zwart & grijs breng je textuur in het interieur aan. Voeg weelderige stoffen en kleden toe en creëer in een handomdraai een interieur met Afrikaanse invloeden. Terrazzo past ook binnen de nieuwe stijl en voegen we toe in prachtige klein meubelen en verlichting als accent op de 'Pure' collectie. Volop geïnspireerd door Afrikaanse prints en franjes, laten we deze dan ook graag subtiel terugkomen in decoratieve sfeermakers.

De natuurlijke ondergrond van Zuid-Afrika kent veel verschillende pigmenten. Groen- en bruintinten met een minimaal donkergeel accent halen we uit de natuur van het 'Kirstenbosch National Botanical Garden'. Voor een spannend en stijlvol kleurenpallet voegen we de contrasterende kleur zwart toe. Ruige rotsen en grote stenen doen ons inspireren voor decoratieve grove houten sculpturen. Zo halen we de ruige accenten van de natuur in Zuid-Afrika naar binnen in het interieur. Het is misschien wel hét accessoire om de Afrikaanse sfeer in huis te halen: een houten masker, is een uniek symbool van de lokale cultuur. De look van onze series glazen zijn geïnspireerd door het reliëf van de bergenketen Drakensbergen en door de stilliggende meren tussen deze bergketen.
Aardse tinten zoals het bruingeel van de Karoo woestijn, de helder groenblauwe tinten van de meren in de Drakensbergen en de dieprode kleur van het binnenland combineren gemakkelijk met elkaar. Met basiselementen als hout, krachtige schilderingen en warme kleuren creëer je een warme en intense sfeer. Schelpen kettingen en zee glas kettingen zijn echte decoratieve eyecatchers die de nieuwe collectie mooi aanvullen. Het gebruik van veel natuurlijke materialen zorgt voor rust tussen de uit het oog springende wanddecoratie.

De huizen van de kosmopolitische kustplaats Clifton kijken uit over zee en hebben veelal een buitenplaats waar mooie grote accessoires opvallen. Buiten en binnen lopen in elkaar over. Het interieur bestaat uit rustige kleuren en stijlvolle designs. Als accent zien we een warme diepe kleur paars als toevoeging op de zachte pasteltinten. De combinatie van harde en zachte, glanzende materialen zorgen voor een spectaculair aanzicht. Bij Clifton Beach gaan we het strand op. De woningen hebben een natuurlijke kleur en vermengen zich met de omgeving. Samen met de lokale vegetatie, het witte zand en de grijsblauwe zee, vloeien uit deze prachtige omgeving de nieuwe kleuren voor Glamour voort.